شنبه, 21 مهر 1403

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان

  • ساعت : ۱۲:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۸ 
  • تعداد بازدید : 88
حضور در برنامه تلویزیونی رویش شبکه آموزش سیما؛
توسط محقق مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان
پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان در برنامه تلویزیونی رویش از شبکه آموزش سیما با عنوان کاشت، داشت، برداشت و فراوری گل‌گاوزبان حضور یافت.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ ایوب مرادی از محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان در برنامه رویش شبکه سراسری آموزش صداوسیما حضور یافت و به معرفی گل‌گاوزبان پرداخت و مراحل کاشت، داشت، برداشت و فراوری این گیاه دارویی را تشریح کرد.
وی عنوان کرد: گل‌گاوزبان ایرانی با نام علمی Echium amoenum گیاه دارویی علفی چندساله از تیره Boraginaceae است که به‌صورت خودرو در شمال و شمال غرب ایران و در محدوده ارتفاعی ۱۰۰-۲۵۰۰ متر از سطح دریا رویش دارد.
 مردای تشریح کرد: این گیاه مهم دارویی که از اقلام دارویی صادراتی کشور محسوب می‌شود، به‌صورت دمنوش به‌عنوان مقوی قلب، رفع سرماخوردگی و آرام‌بخش در طب سنتی مصرف می‌شود و استان گیلان با سطح زیر کشت ۹۶۱ هکتار و تولید ۴۶۶ تن رتبه اول را در کشور دارد.
 وی در ادامه افزود: خشک‌کردن و فراوری گل‌گاوزبان از چالش‌های اصلی استان در زمینه این گیاه دارویی محسوب می‌شود.

https://cdn1.iribtv.ir/mp4/20240724/amouzesh/2024-07-24_18-03-54.mp4

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید

1گ.jpg

3گ.jpg

2گ.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها