به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، در این دوره که با حضور کشاورزان علاقهمند و رئیس مرکز جهاد کشاورزی دهستان اُرکُم همراه بود، یافتههای پژوهشی فندق و گیاهان دارویی توسط محمود هوشیار فرد، داود جوادی، علی لاهیجی، سلمان رنجبر و کورش کمالی با موضوعات شناخت و مقابله با آفات و بیماریهای شایع باغهای فندق، کاشت نهال فندق و توجه به الزامات و اصول آن، توجه به گردهافشانها، جوانسازی، تربیت و هرس باغهای فندق، نمونهبرداری خاک، حاصلخیزی خاک و تغذیه درختان فندق، توسعه گیاهان دارویی، کاربست سامانههای سطوح آبگیر باران بهمنظور مدیریت آب سبز و تأمین رطوبت خاک و همچنین موضوع انبارداری محصول فندق ارائه شد.
باتوجهبه اهمیت محصول فندق در اقتصاد خانوارهای این روستا و پرسشهای متعدد بهرهبرداران دراینخصوص، ضمن بازدید از باغات نمونه، توصیههای لازم بهمنظور رعایت اصول به باغی، مقابله با آفات و بیماریها، افزایش مواد آلی خاک، محلولپاشی و مدیریت آب سبز بهمنظور بهبود عملکرد و افزایش تولید فندق مورد تأکید قرار گرفت.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید


